FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
Acvila-maretie sau DECLIN?
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Curtea altora(Politie/Pompieri/Frontiera/M.Ap.N.) » Acvila-maretie sau DECLIN?
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cezar
Junior
Junior

Data inscrierii: 21/Mai/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: Acvila-maretie sau DECLIN?
Raspunde cu citat (quote)

Am citit cu atentie comentariile si postarile de pe forumul Semperfidelis si emisiunile televizate despre ceea ce a fost Acvila si am vazut ca de ea au ramas numai nostalgii,amintiri dar si manifestari de frustrare.
Deseori presonaje din aceasta formatiune se manifestasuburban la adresa noastra a jandarmilor din simplul pretext ca nu l-au agreat pe Colonelul Rizea Seful B.S.I.J.
Totul a inceput de mult cand s-a hotarat ca Acvila trebuie sa aibe un stapan,o comanda militara.
Politicienii au vazut ca ei mananca multe fonduri si nu au fost implicati in activitati,nu au venit cu nimic concret pentru cetatean.
Au vazut ca bugetul este sarac si nu permita ca un salariat Acvila sa fie platitcu de 3-4 ori salariu mai mare ca al unui agent de Politie sau al unui cadru militar.
De aici s-a inceput.
Vazinu-se neputinciosi si ajungand in ograda Jandarmeriei dotatii cu cercei,tatuaje si prezervative au fost pusi sa respecte ordinele si regulamentele militare cele pe care orice jandarm le respecta.
Nu au avut cum sa o faca,nu era specifiv pentru Acvila respectul ordinelor si disciplina militara.
Au gasit sa submineze autoritatea unui comandant care intamplator era colonelul Rizea.
Sunt convins ca si alt comandant in locul lui era tratat la fel cu injurii si aprecieri calomnioase in orice imprejurare.
Mai nou vad ca pe langa comandantii nostri si noi jandarmii suntem balacariti de acesti indivizi fara scrupule.
Fie suntem niste nescoliti care nu stiu sa scrie si facem cursuri de scris bastonase,fie suntem nespalati care nu am descoperit hartia igienica sau apa,niste ratati ce nu suntem buni la nimic,cretini,jigodii,mancatori de rahat,etc(scuze de limbaj dar întocmai asa ne caracterizeaza)
Ce atitudine sa ai in fata a astfel de oameni?
De ce nu au venit la televiziune,avea dreptul la replica daca se simteau lezati de prezentarea lui Rizea?
Puteau sa arate ca nu era adevarat ce spune Rizea,ca nu au fost gasite in dotare tricouri de unica folosinta,bocanci de unica purtare la 540 ron,3-4 perechi de schiuri de persoana,truse de epilat,prezervative,ciorapi roz sau cu ursuleti,etc.
Nu au facut-o si au preferat(prefera in continuare)sa arunce cu noroi in comandantii nostri dar si in noi.
Am vorbit cu colegii mei sa vad ce atitudine trebuie sa avem fata de astfel de oameni,fata de cei care am vazut cu totii ca au fost favorizati privind dotarea,echiparea,programul de lucru.
Multi spuneau ca nu-i cunosc ca nu i-au vazut pe la inundatii,pe stadioane,la descinderi sau razii facute interlopilor.
Nimic dar absolut nimic care sa arate ca au fost utili ca au confecționat cu noi.
Numai concursuri,trageri,cantonamente prin tara,atat am auzit despre ei.
Trebuie sa le induram insultele ce ni le aduc,ce spuneti?
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
linux
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Apr/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Lasati-i frate in pace nu-i mai provocati ca astia arunca numai cu injective peste tot, maine or sa o faca si cu comandantii unde au plecat la fel sunt convins.
Ce vina avem noi jandarmii ca au ei o problema cu colonelul RIZEA?
Dar daca RIZEA asta, are si el dreptate?
Am vazut ce dotare aveau la discretie nu ca la noi .
Nu avem bani sa schimbam un rulment la tot inspectoratul si astia se lafaiau in AUDI sau motociclete ultimul racnet.
Chiar asa de ce li s-a dat dotarea asta ca nu prea i-am vazut cu rezultate.
Noua ni se cereau rezultate si ei stateau cu burta in sus.
Noi alergam dupa interlopi si ei alergau dupa olimpiade de tir.
Ciudata fisa a postului aveau.
Eu unul nu-i deplang au meritat ce li s-a intamplat,practic nu mai reprezinta acum nimic,pe nimeni.
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Curtea altora(Politie/Pompieri/Frontiera/M.Ap.N.) » Acvila-maretie sau DECLIN?
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum