FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
alta gafa
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Disponibilizari 2012 » alta gafa
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicu
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Noi/2011

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: alta gafa
Raspunde cu citat (quote)

pe 13.10.2011 a aparut HG1007/2011 cu privire la stabilirea normelor metodologice..., am fost anuntati de catre ijj pentru a depune dosarul de afi luati in evidenta la ajofm,ceea ce s-a si intimplat , iar pe 20.102011 am depus adeverinta eliberata de ajofm precu si angajamentul la sediul ijj.
Surorinzator, pe 31.10.2011 s-a eliberat actul administrativ cu cuantumul pe care il vom primi pe perioada cat suntem asistati social, dar cu data de 01.11.2011la 01.11.2012, lipsind de la plata luna octombrie, precum si din calculul vechimii noastre.
Luna octombrie ne-a fost eliminata din viata ca si cum am fi fost morti.
Motivatia contabilului sef a fost ca nu ne-am incadrat in cele 30 de zile de la trecerea in rezerva, dar mentionez ca 15.10.2011 era sambata, data cand a aparut in MO /HG/ 1007/2011. era intr-o zi de joi, vineri 14.10.2011 la ajofm nu se lucreaza cu publicul iar pe 15.10.2011 a expirat timpul.
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Administrator
Administrator
admin

Data inscrierii: 29/Mar/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

@Nicu si altii orice avocat va obtine recuperarea sumelor de bani datorate de catre Stat drept ajutor.
Am inteles ca in astfel de cazuri esti scutit de taxe si ca poti obtine si daune morale pe langa sumele in cauza.
Te pot indruma catre Dl avocat Bîrlea Tudor are tel 0731656232,este din Cluj,adresa de mail este contact@avocat-birlea.ro
Sa nu se inteleaga ca am vreun aranjament cu omul asta/va pot da si alte adrese din Bucuresti sau din tara pe unde am prieteni.
Ideea este ca legea trebuie sa fie respectata de toti,iar cei pagubiti au drept la recuperarea pagubelor chiar de natura lor.
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Disponibilizari 2012 » alta gafa
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum