|
|
 |
 |
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicu Junior

Data inscrierii: 01/Noi/2011 Mesaje: 7 Localitate: campulung
|
Trimis: Titlul subiectului: vor o explicatie |
|
|
pentru dl avocat Birlea
Pe data de 13.10.2011 a aparut HG 1007/2011
Noi am fost disponibilizati pe 15.09.2011, iar conform HG, in termen de 30 de zile de la trecerea in rezerva trebuie sa facem dosarul conform art.6, pct2, pentru ajofm acestia eliberand o adeverinta, ca de pildă suntem luati in evidenta., iar la art.10 spune clar ca aceasta adeverinta si angajamentul se va depune pana pe 20 ale lunii, plata ajutorului urmand a fi facuta cu intii ale lunii urmatoare.
Mentionez ca hg 1007 a aparut in MO pe 13.10.2011 intr-o zi de joi, cei de la ijj ne-au anuntat sear sa facem dosaru, l-am facut insa a doua zi pe 14.10.2011 cand sa-l depunem la ajofm acestia iv ziua de vineri nu au fapt cu publicul, iar sambata nu lucreaza . Asadar a expirat momentul deoarece pe 15.10.2011 sunt 30 zile .
Amdepus dosarlu pe 19.10.2011, iar pe 20.10.2011 am depus adeverinta de la AJOFM si angajamentul si surpriza este ca nu suntem luati in calcul cu luna octombrie ,aceasta ne ma iexistind in vechimea noastra .
Guvernul nu s-a gandit ca nu este timp suficient adica mai putin de 24 ore, pentru a face si depune dosarul, mai ales ca medicul de famlie militar este la o distanta de 25 km.
Doresc un raspuns si daca pot actiona in instanta. ci cauza de castig |
|
| Sus » |
|
 |
admin Administrator

Data inscrierii: 29/Mar/2009 Mesaje: 118
|
Trimis: Titlul subiectului: Raspuns ptr Nicu |
|
|
Salut Nicu!
Dl avocat Bîrlea Tudor are tel 0731656232,este din Cluj,adresa de mail este contact@avocat-birlea.ro
Poate sa te reprezinte la orice Judecatorie din tara,vad ca are onorarii f mici |
|
| Sus » |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
 |
|
|
 |
|