FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
jandarmilor disponibilizati
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Disponibilizari 2012 » jandarmilor disponibilizati
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicu
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Noi/2011

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: jandarmilor disponibilizati
Raspunde cu citat (quote)

Stimati camarazi<<fara>> am fost aruncati afara din structurile MAI, ( Jandarmerie ) , dupa ce am servit patria cu devotament, ne-am respectat indatoririle militare, am respectat juramantul militar, am respectat onoarea militara , haina militara,am fost in strada pentru a veghea linistea cetateanului, am aparat ordinea si linistea publica si unde credeti ca am ajuns? . Am ajuns sa fim umiliti , sa fim tratati cu dispret de catre cei care ne conduc, sa fim disponibilizati fara a se respecta vreun criteriu, si mai ales fara a ni se respecta drepturile . Nu mai vrem umilinta, nu vrem sa fim asistati social, vrem sa ni se recunoasca drepturile de militari intrucat ne-am facut datoria cu credinta , iar statul ne trateaza ca pe ultimii ,, talibani
„Starea de spirit a oamenilor care au plecat din sistem este extrem de negativă. Sunt oameni care au confecționat 15 sau 20 de ani în cadrul Jandarmeriei şi care acum au fost daţi afară cu o uşurinţă incredibilă. Aceşti oameni au familii, au obligaţii financiare, au rate şi nu ştiu cum vor reuşi să se descurce de acum înainte, după ce şi-au pierdut serviciile. Vă daţi seama că sentimentul este de nemulţumire generală. Şi dezamăgirea se perpetuează şi în rândul lucrătorilor care rămân în sistem. Aceştia aud tot felul de zvonuri despre reorganizări şi comasări care implică alte şi alte disponibilizări. Nimeni nu mai are siguranţa zilei de mâine Oamenilor li s-a promis că vor primi salarii compensatorii, diverse sume de bani pentru a se putea întreţine o perioadă după pierderea locului de muncă şi toţi au sperat că acest lucru se va întâmpla. „Chestiunea aceasta cu salariile compensatorii nu a fost nimic altceva decât o mare minciună. Oricum, eu sunt convins că mulţi dintre cei care au fost daţi afară din sistem vor da în judecată ministerul şi vor câştiga !
Cine va plăti atunci?
Nu mai avem nici dreptul la o munca decenta intrucat am fost catalogati de catre cei care ne conduc , de catre Igas si ai lui, ca fiind ,, betivi, incompetenti,pilosi si fara sange in instalatie, ceea ce contravine cu realitatea intrucat la trecerea in rezerva calificativele la evaluarea finala au fost de FB,
Insa cu toate acestea am fost aruncati afara din sistemul militar cu calificativul la evaluarea profesionala FB .unii avand chiar si studii superioare.
- Atunci de ce suntem catalogati asa cand realitatea este alta?
Contractele noastre au fost unilateral si ilegal denuntate, vrem sa ni se recunoasca valoarea de militari in rezerva pana la moarte.
- Oare cat mai putem indura atata umilinta, oare mai avem vigoare sa induram atata nedreptate ?
Singura noastra solutie ar fi sa plecam din tara, dar simtul patriotic, respectul pentru stramosii nostri, datoria fata de glia strabuna nu ne lasa .
Romanul este invatat sa munceasca din greu , dar trebuie sa fie si recompensat pentru munca sa si de aceea lozinca noastra este:

AM FOST MILITARI
VOM FI MILITARI
VOM MURI MILITARI
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkman
Junior
Junior

Data inscrierii: 31/Mar/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: Juramant incalcat de STAT

Trist si adevarat ceea ce scrii.
Scria pe chat un coleg despre Juramantul militar fata de Stat.
Noi ne-am onorat partea de obligatii din Juramant,iar Statul ne-a incalcat si ne incalca in continuare fracțiune privind drepturile.
Adica nu mai avem drepturi.
Pensionarea se face ca la civili,echiparea si acordarea restantelor la ea respectiv la norma de hrana sunt numai minciuni si amanari.
Nu mai avem dreptul la salarii compensatorii ceea ce a creat un sentiment de frustrare si o nelegalitate,adica Statul a favorizat categoriile de jandarmi,politisti ce au beneficiat anii anteriori de prevederile Ordonantelor,fata de noi.
Putem sa scriem si de nerespectarea de Stat a altot obligatii ce-i revin,incepand de la conditiile de munca,normarea timpului si organizarea defectuoasa a activitatilor.
Jalnic a ajuns salarizarea.
Din 2009 nu s-a mai indexat vreun salariu cu cresterea preturilor.
In unitatea noastra avem o javra de comandant care a absolvit Scoala de securitate(el spune de jandarmi)Baneasa inainte de Revolutie.
Multi comandanti ai Jandarmeirie sunt fosti securisti.
Ar face orice sa isi mentina rudele in functii bine platite si fara raspundere.
In unitatea noastra vreo 25% sunt rude ale cdt sau adjunctilor.
Ziceam de javra de cdt.
Stiti ce ne zice la Adunari?
Ca de aia am depus Juramantul militar si ca suntem obligati sa suportam cu stoicism rigorile serviciului militar.
Altfel sunt altii care asteapta la poarta unitatii.
Auziti voi ce javra avem cdt.
 Sus »
nelu
Junior
Junior
nelu

Data inscrierii: 15/Apr/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:

trebuie sa ne gandim ca si cand am fi si noi victime,adica in situatia de a fi dati afara,
sa te vezi pe drumuri dupa ce ai servit tara,dupa ce ti-ai ratat viata libera,sanatatea si ti-ai batut joc de familie cu programul mizerabil pe care il ai.
cum ar fi sa stii ca nu ai bani sa iti iei paine ptr tine nu ptr copii,sau ca ai restante la banci si somatii de la executorii judecatoresti?
de ce am servit tara?este o intrebare pe care trebuie sa ne-o punem
mai merita ?
 Sus »
Blade
Junior
Junior
Blade

Data inscrierii: 17/Aug/2011

Un studiu arată care sunt cei 3 stâlpi ai unui manegement reuşit, şi anume:
-promovarea bazată pe competenţă
-prioritate de top pentru sănătate
-familia pe primul loc.
Din păcate la J.R. se cam ignoră aceste aspecte, la fel cum se ignoră şi faptul că orientarea la faţa locului e regulă de aur şi ar necesită să primeze la misiuni.
 Sus »
zeno
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Apr/2009

Practica din unitati a aratat @Blade ca pe primul loc sunt familia,neamurile rudele
Pe locul 2 sunt cei fata de care exista obligatii,adica zugravii,dulgherii,faiantarii etc ce au confecționat moca la casele sefilor
Despre sanatate nu se poate vorbi la cei din operativ expusi la misiuni de peste 12 ore de multe ori colegi ce stau in cele mai vitrege conditii de vreme
Competenta profesionala este pe ultimul loc,nu se poate face caracteristică si pregatire cu absolventi de la Spiru sau Bioterra care si-au cumparat examenele.
Nu exista nici momentul necesar pentru pregatire,aceasta a fost inlocuita cu acte de slugarnicie pe la alte Institutii pe care trebuie sa le aparam de furia populara,vezi Renel,ITM,Directiile Silvice si toate spectacolele politice.
Rareori cand exista timp deschis in unitatea mea suntem scosi la munci ce se numesc activitati administrative,varuit,reparatii,carat gunoaie,gradinarit etc.
Asta nu se poate numi Jandarmerie!
 Sus »
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Disponibilizari 2012 » jandarmilor disponibilizati
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum