FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
legea unica
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Totul despre salarizare,coeficienti » legea unica
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vidu
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Mai/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: legea unica
Raspunde cu citat (quote)

stie cineva pe unde ne vomn situa in noua lege de salarizare?vad ca toata mulțimea e trecuta in lege mai putin noi.de noi nu vb nimeni,parca nici n am exista.
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Administrator
Administrator
admin

Data inscrierii: 29/Mar/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:

In grila de calcul a NOII SALARIZARI A BUGETARILOR stam bine...
Un sergent major debutant are indicele de ierarhizare al functiei de 5 iar un plutonier adjutant de 5,75...Un locotenent pleaca de la indicele 6 iar un maior are indicele 10.
Asta aiseamna ca salariul minim sau solda de baza se vor inmulti cu acest indice...la el se vor adauga sporurile si in final se vor scadea impozitele.
Se va mai adauga Norma de hrana...
Problema trista este care va fi valoarea de referinta a soldei de baza,a salariului de referinta al militarilor
Va fi de 300 de ron ?
Va fi salariul minim pe economie?
Inca nimic nu este batut in cuie...
 Sus »
rusu.g
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Aug/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:

As avea o intrebare referitoare la urmatoarele aspecte:
- sunt data afara (nu mai au nevoie de serviciile mele) prin restructurarea postului
- vreau sa beneficiez de cat mai multi bani in acest context, avand in vedere ca nu stiu cand si daca imi voi mai gasi un job prea curand (am un credit si din fericire am si asigurare la el, dar asigurarea nu-mi plateste rata decat timp de 6 luni de zile).
- ma astept ca ei sa mentioneze cumva eliminarea perioadei de preaviz (cu acordul ambelor parti) astfel incat sa scape sa mai trebuiasca sa fiu platita si pentru perioada de preaviz. DA! Astia sunt in dispoziție de asa ceva!!!!!!
Intrebarea este: cum ar trebui sa-mi sustin cauza in fata lor astfel incat sa pot obtine de la ei cat mai multi bani (ma refer la compensatia aceea obligatorie in caz de restructurare a postului).
Restul drepturilor le stiu: compensatia in caz de restructurare a postului, banii de concediu.
 Sus »
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Totul despre salarizare,coeficienti » legea unica
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum