FAQ Autentificare
Cautare Profil
Membri Grupuri
Mesaje private
Inregistrare
Model ajutor de somaj
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Ajutorul de somaj » Model ajutor de somaj
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Administrator
Administrator
admin

Data inscrierii: 29/Mar/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului: Tip ajutor de somaj
Raspunde cu citat (quote)

Tip de cerere pentru acordarea ajutorului .

CERERE
Catre Inspectoratul de Jandarmi Judetean __________

Subsemnatul ________________, domiciliat în Loc.___________________________, cnp 1---------,tel.-----------,fiind trecut in rezerva la data de --.--.2011 prin ordinul Nr. ------- din --.--.2011 in conformitate cu ordonanta de urgenta nr. 54/2011,Legea nr.80/1995 din Inspectoratul de Jandarmi Judetean _____________.
Va rog sa-mi aprobati acordarea ajutorului prefazut la art. 21 alin. 2-5 din Anexa nr.VII la Legea cadru nr.284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice .
Mentionez ca in perioada 01---.--.2011 nu am fost incadrat in munca si nu am dasfasurat o activitate care sa-mi asigure un venit lunar .

Data: Semnatura:
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
admin
Administrator
Administrator
admin

Data inscrierii: 29/Mar/2009

Mesaj Trimis:     Titlul subiectului:
Raspunde cu citat (quote)

Drepturile băneşti după disponibilizare,conf.OUG 54/2011 privind stabilirea unor măsuri de reducere a cheltuielilor în MAI, nu prevede niciun fel de plăţi compensatorii. Actul normativ spune că se va acorda un ajutor lunar, timp de nouă luni, în raport cu numărul de ani lucraţi în Jandarmerie - de la 1 la 5 ani - 50 % din valoarea soldei, de la 5 la 10 ani - 55% din valoarea soldei iar peste 10 ani, 60% din valoarea soldei, cum s-a spus, lunar, timp de 9 luni. Din păcate pentru cei disponibilizaţi, foştii lor şefi ierarhici, până la Ministrul de Interne, s-au grăbit să îi trimită acasă dar au uitat să emită acele norme metodologice la OUG 54/2011 prin care ar fi fost posibilă plata acelui cuantum din valoarea soldei. Fiind foşti angajaţi ai MAI, foştii jandarmi nu pot să solicite nici măcar un ajutor de şomaj, fiindcă nu au cotizat la acest fond. Cu alte cuvinte, jandarmii trimişi acasă au rămas calicii satului iar cei care nu vor şti să înveţe o meserie extrem repede, pentru a-şi găsi un rost în această lume, pot să ajungă pe stradă, la mila publică.
 Sus »
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Pagina de start a forumului jandarmeriaromana.MyForum.ro » Ajutorul de somaj » Model ajutor de somaj
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum