|
|
 |
 |
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nelu Junior

Data inscrierii: 15/Apr/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Titlul subiectului: salarizare 2012 |
|
|
dl pres basescu a spus ca in 2012 nu vor scade cheltuielile de personal,adica salariile si pensiile
eu nu il cred.
premierul a spus ca nu poate aplica legea noua a salarizarii,lege pe care partidul lui a votat-o.
adica a zis ca de la 1 ian 2012 nu o sa avem salarii mai mari cu indicii de ierarhizare mai mari.
acum vreo 2 ani tot el zicea ca incepand cu 2012 o sa fie bine,ca vom avea salariile marite.
cred ca guvernantii astia trebuie intelesi întocmai invers ce spun.
nu trece un timp si se dovedeste ca ne mint.
o alta minciuna este ca nu vor fi disponibilizati in 2012 din randul nostru,spun ca este an electoral.
sa credem si asta o minciuna?eu zic ca vor fi disponibilizati.
de fapt tara nu este condusa dupa cum vor politicienii ci cum vrea fmi-ul
o sa ajungem si noi vanduti lor atat de indatorati.
vad ca ungurii nu mai vor ca art 1 din constitutie sa spuna ca suntem un stat national independent.
da,nu mai suntem independent ci dependent de imprumuturi.
trebuie platite parcurile de la sate,telegondolele,salile de sport pentru batranii de la sate,piscinele si mai ales autostrazile.
cred ca din cauza asta nu ne putem bucura de o viata mai buna de o salarizare corecta.
doar unii trebuie sa traiasca bine,adica din afaceri ca cele de mai sus. |
|
| Sus » |
|
 |
Blade Junior

Data inscrierii: 17/Aug/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
ideea este că tre să învăţăm de la cei ce au fost disponibilizaţi , fireşte dacă se poate aşa ceva
în mass-media se dau din ce în ce mai mult exemple de oameni ´´incompetenţi´´ dar se omit motivele reale
în ceea ce priveşte salariu -am reţineri-
iar dacă vor să disponibilizeze o vor face oricum, chiar de motive sau vremuri |
|
| Sus » |
|
 |
stevie Junior

Data inscrierii: 01/Apr/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: Titlul subiectului: |
|
|
nici in cur nu-i doare de noi,nu mai au ce pierde caci la alegeri nu-i intereseeaza rezultatul.
intereseaza sa mai faca cateva zeci de partii de schi,sali de sport,pisine olimpice si telegondole sau parcuri la sate.
toate asteatrebuie facute din bani si cum nu sunt se iau bani din salarii adica de la cei dati afara.
ne-au promis ca vom beneficia de salarii mai mari de la 1 ianuarie si uite ca nu se tin de cuvant.
mai rau ne spun ca mai dau afara tot de la noi si-au facut deja calculele cati sa fim 1000.
dar de ce nu ne dau salarii compensatorii sau pensii anticipate cum doar se fac in toate tarile?
adica doar unii sa beneficieze de asta ptr ca altii nu pot beneficia doar e criza
criza este minciuna ce ne o spun si peste ea este o alta minciuna anume reorganizarea.
adica iesim din criza daca se dau afara inca cateva zeci de mii de bugetari asa se gandeste.
nu mai inteleg nimica.
am depus un juramant si statul nu isi respecta partea de obligatie.
nu mai imi primesc la timp drepturile si sunt amenintat zilnic ca urmeaza alte si alte disponibilizari.
salariul este de cacat din ce in ce mai mic iar preturile cresc zilnic.
iar pe alta parte sunt obligat sa muncesc mai mult timp si sa preiau si din sarcini ale celor disponibilizati.
mare ura am in mine pentru cei ce m-au adus in dispoziția asta |
|
| Sus » |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
 |
|
|
 |
|