|
|
 |
 |
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
admin Administrator

Data inscrierii: 29/Mar/2009 Mesaje: 118
|
Trimis: Titlul subiectului: Traian Igaș-o alta imagine a M.A.I. |
|
|
„Azi am înaintat propunerea de numire în funcţia de secretar de stat a comisarului şef de poliţiei a domnului Ioan Dascălu precum şi propunerea de numire în funcţia de inspector general a domnului chestor Liviu Popa”, a declarat ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.
„Am solicitat astăzi primului ministru eliberarea din funcţie a secretarului de stat şef de departament ordine şi siguranţă publică chestor şef de poliţie Dan Valentin Fătuloiu şi a inspectorului general al Inspectoratului Genenral de Poliţie chestor principal Petru Tobă. Cererea de eliberare din funcţie a celor doi demnitari a fost acceptată de primul ministru. În locul domnului Popa, la conducerea Direcţiei Generale Anticorpuţie a fost împuternicit chestorul Arion Ţigănaşu”, a precizat ministrul.
Şi şeful IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, a fost schimbat. Noul şef al IPJ Neamţ este comisarul şef Dorel Manole. „Şeful IPJ Neamţ Aurelian Şoric a cerut eliberarea din funcţie, solicitare pe care am acceptat-o. Aştept ca şi acei şefi de post care au protestat vehement să-şi dea demisia. Am venit în acest minister să fac ordine nu să stau cu brațele încrucişate. Domnul chestor Dan Fătuloiu va trebui să spună public şi să ajute la a prinde şi la a trage la răspundere pe cei care au dat informaţii”, a spus Igaş. |
|
| Sus » |
|
 |
|
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
 |
|
|
 |
|